Warsztaty Kulinarne w naszej pracowni z udziałem Świętokrzyskich Mistrzów Kuchni
18 lutego 2016 roku odbyły się Warsztaty Kulinarne dla uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych – prowadzili panowie: Mirosław i Andrzej z restauracji Hotelu TĘCZOWY MŁYN****w Kielcach. Przy tej okazji gościliśmy grupę uczniów z ZPO w Złotej, którzy przyglądali się poczynaniom naszych uczniów sporządzających potrawy pod okiem ekspertów i spróbować wykonanych przez nich smakołyków, a były to: kolorowa zupa krem marchwiowo ? selerowa, roladki z kurczaka ze szpinakiem, udka pieczone a la przepiórka oraz dwie wykwintne potrawy z pstrąga i z rostbefu. Warsztaty były bardzo udane i na pewno będą następne.
Elżbieta Sadura
więcej zdjęć na stronie:
https://www.facebook.com/zsckr.chroberz.5/media_set?set=a.1688306298078080.1073741887.100006961774358&type=3&uploaded=19
Brak komentarzy
Bądź pierwszy!